BRYLLUPSGAVER

in Bryllup, 5. august 2017

GoPro Hero 5 // Royal Copenhagen tallerken og termokrus // Dækkeservietter LindDNA // Kaffe kværn og  stemplekande fra La Cafetiére Origins // Turtelduerne af Kay Bojesen // Penge til bryllupsrejse // Hammershøi stel af Kähler

Da K og jeg skulle lave bryllupsønsker havde vi rigtig svært ved at beslutte os for hvad det var vi egentlig ønskede os. Vi bor jo på 38 kvm men skal dog snart flytte, da det er en studiebolig og K er jo lige blevet færdig som kandidat så vi må ikke bo der mere, da det ikke tæller når man er elev fordi man jo får elevløn. Men hvad skal man lige ønske sig når man ikke ved hvor meget større det nye sted bliver, især ikke hvis vi flytter til København. Hvad skal man også lige ønske sig som er noget man altid vil bruge og ikke blive “træt af”. Hovedsageligt ønskede vi os penge til bryllupsrejsen, da vi ikke ville have en jordisk chance for at spare op til dette efter et bryllup og nu når vi også skal flytte. Men man kan selvfølgelig ikke kun ønske sig penge, så vi blev enige om noget bryllupsstel fra Hammershøi, det er enkelt, hvidt og har rene linjer. Vi fik både dybe og alm  spisetallerkner derfra og et kæmpe (frugt) fad som jeg forestiller mig vil stå flot på et stort spisebord som vi ikke har endnu 😉 Jeg havde egentlig sagt, at jeg ikke synes vi skulle ønske os Royal Copenhagen da jeg har samlet på det længe, og det er måske lidt af en kliché. Men tallerknerne havde vi kun 2 af, så vi blev enige om at det også ville være dejligt at få nogle lidt finere tallerkner og få det mere komplet, og til brylluppet fik vi lidt flere plus en termo kop, da vi kun havde en jeg selv har malet. Vi havde også fundet en masse fra Pillivuyt, da de virkelig har nogle fine klassiske ting i lækkert fransk landkøkken stil og så er det ikke overdrevet dyrt. Men veninde og hendes kæreste gav os et fint fad + en kogebog derfra, som jeg virkelig ser frem til at bruge når vi engang får en rigtig ovn!! 🙂  K synes at et GoPro ville være en god idé, da vi gerne vil snorkle på vores bryllupsrejse og da vi begge elsker at tage billeder og filme, ville det være mega fedt med sådan et. Vi glæder os meget til at bruge det her til vinter, hvor vi forhåbentligt kommer afsted. Mine barndomsveninder gav os et kaffekværn og tilhørende stempelkande, som er så fint og noget man altid vil bruge. Min far har haft hans i 20 år. Derudover gav de også turtelduerne, det er virkelig en sød og betænksomgave og symboliserer jo hele brylluppet og os <3. Min anden veninde, apropos symbolik, gav os et træ der hedder Pachira Aquatica også kaldet lykkekastanje. Det var så fint tænkt og vi fik at vide den skulle vokse med vores kærlighed. Jeg håber virkelig vi kan passe den og få den til at vokse sig kæmpe stor og altid vil stå i vores hjem. Vi fik også de fineste dækkeservietter i bæredygtigt læder fra LindDNA. Pigerne som står bag dette mærke har jeg mødt engang på strøget, hvor de gav gratis øl/glas brikker, så det er virkelig dejligt at have flere ting fra dem. Til sidst men ikke mindst fik vi penge af en stor del af gæsterne, hvilket har gjort det muligt at vi kan komme på bryllupsrejse. Det er så dejligt og vi glæder os meget! Det var så overvældende med alle de fine gaver og det var skønt at der var en god blanding af det hele, så man også har nogle fysiske ting i gave til bagefter.