Den første uge er gået hvor jeg har været tilbage på min pind i JYSK og den simpelthen fløjet afsted. Det var lidt hårdt mentalt at komme afsted mandag efter 4 ugers ferie, men på den anden side følte jeg mig også lidt klar til, at komme ud af min bryllups bobbel. Troede jeg. Jeg er stadig i den må jeg indrømme, og har også vist billeder til alle dem der har været interesseret og fortalt gang på gang om vores fantastiske dag, haha <3 Jeg forstår det stadig ikke helt. Men anyways, så har der heldigvis været travlt på arbejdet, så det har været rart at komme igang igen og give den max gas. Da jeg egentlig troede at jeg var faldet lidt ned efter et par dage kom bryllupsvideoen. Det resulterede i at jeg ikke kunne sove, jeg har grædt konstant og måske allerede set den 20 gange. Den er så fantastisk og jeg vil egentlig ikke sige mere nu, for jeg skal nok lægge den ind på bloggen når familien har set den 😉

Før jeg skulle starte på arbejde igen, havde jeg stadig en helt uge, hvor jeg havde planlagt noget hver dag som var K’s morgendagsgave, så vi rigtig kunne føle os som nygifte og ville have noget at se frem til, så bryllupsrejsen ikke virkede så langt væk. Der var Jazz-festival den uge i Aarhus så vi var både nede at høre Bossa Nova og Jazz med Louise Holst på Waxies. Derudover prøvede vi fiskespa, hvilket K synes var hyldende morsomt da han er sindssygt kilende under tæerne. Vi spiste brunch og var ude og få persisk mad en aften hvilket virkelig var lækkert. Derudover havde jeg lejet en kano til os en hel dag og det var altså ikke i en sø vi skulle sejle, det var skam ude på havet. Det startede godt ud med solskin og højt humør. Vi fik holdt ind et par steder, badet og spist vores medbragte madpakker. Pludselig trak det ret meget op og der kom bølger. Vi var ret langt ude og prøvede at undgå bølgerne men endte alligevel med at blive vildt søsyg haha! Da vi havde været ude i 5 timer, var vi atter tilbage og vi fik lige en kop kakao og sundede os. I slutningen af ugen fik vi også lavet takkekort, vi besøgte dyrehaven med bryllupsrester ala agurker og peberfrugter (det kan de så ikke lide, gulerødder var stadig en klar favorit) og vi  var med til K’s mors fødselsdag, fik trænet lidt, og set Game of Thrones (vigtigt).

God fredag derude. Imorgen kommer del 2 af brylluppet <3