Jeg er blevet til en kone og K er nu min mand på papir. Det er så vildt at vi i lørdags sagde ja til hinanden foran alle dem vi elsker. Jeg er stadig fuldstændig rundt på gulvet, og hvis vi ikke allerede havde fået billederne af vores skønne fotograf, havde jeg nok troet det har været en drøm. Mit efternavn gik allerede igennem dagen før kl 00.00 så nu er jeg officiel en Bedoya. Jeg har fjernet mit mellemnavn Ørregaard og fået mit efternavn Skou som mellemnavn og derved taget K’s efternavn = Isabella Skou Bedoya. Det er virkelig surrealistisk og jeg forstår det stadig ikke. Vi var også nødt til liige at logge ind på borger.dk for at se, at vi nu stod som gift haha! Jeg fik slet ikke blogget dagene op til, da det var rent ud sagt fuldstændig hekstisk. Jeg havde taget en ret stor mundfuld og troede at jeg kunne gå og hygge med at pynte op, men der var simpelthen så meget, selvom vi allerede havde stedet fra torsdag morgen. Men med hjælp fra venner og familie nåede vi lige akkurat i mål. Jeg var hjemme fredag kl 20.00 og min søster kom kl 21.00 fra København. Jeg troede jeg ville være langt tidligere hjemme, men nej 😉 Heldigvis sov min far ude på stedet, så han kunne nå at gøre de sidste par ting, da jeg simpelthen ikke kunne mere. Min søster kom og vi fik snakket, ordnet fødder (vigtigt!), og røget en “jeg-er-mega-nervøs-og-shit-jeg-skal-giftes-imorgen” cigaret. Jeg troede aldrig jeg ville falde i søvn, men 2 afsnit “Venner” gjorde tricket og jeg sov (lidt uroligt) indtil kl 7 næste morgen. Jeg fik skyllet mig, min søster fik hentet morgenmad (og energidrikke, haha) og inden jeg så mig om var klokken 9, hvor jeg havde min frisør tid hos Birthe Gleerup. Jeg bor heldigvis 2 min derfra, så jeg kunne bare gå derhen. Håret var jeg næsten mest nervøs for, da jeg er super dårlig til at sætte mit eget hår og føler tit at det ikke vil noget. Jeg var også nød til at få min søster derhen for at godkende det, da jeg intet kunne se og startede ud med kæmpe touperet hår og lignede lort. Men det blev så vildt, på den gode måde – virkelig flot og helt perfekt!! Mika, som også plejer at klippe mig, har lige så meget styr på at sætte hår som at klippe det. Jeg tøffede hurtigt hjemad og det føltes lidt som en walk-of-shame med løs kjole og fint hår kl halv 11 om morgenen. Da jeg kom hjem var 3 af mine veninder kommet. Så vi alle kunne hygge, få et glas og gøre os klar sammen. Den ene af mine veninder stod for at lægge min make up, og det var jeg slet ikke nervøs for. Vi havde øvet os inden og hun er mega god og går lige så meget op i det som mig. Det tog ikke lang tid før vi var færdige og jeg fik hurtigt kjolen på, selvom den brokkede sig lidt da den skulle over numsen. Pludselig var vi faktisk færdige og der var 1 time inden kirken startede.

Så kunne vi slappe lidt af omme i gården og drikke lidt mere champagne og de andre havde god tid til at komme hen i kirken. Da fotografen gik var det kun mig, min søster og far tilbage. Det var så mærkeligt at sidde i bilen og vente på, at vi måtte køre mod kirken. Da vi ankom til kirken var vi nødt til at køre 2 runder omkring den, da folk stadig stod og røg og nogen kom løbende da de var lidt sent på den 😉 Da vi endelig kunne holde ind og stige ud var der flere som kom for sent og nogen havde været på toilettet haha, det var lidt kaos. Pludselig skulle min søster allerede gå ind og lige efter var det min far og jeg. Jeg nåede overhovedet ikke at tænke, det skete bare. Heldigvis.

Billederne er taget af vores skønne fotograf Sergio fra Storybook Studio.