#NS17

in Aarhus, My World, 15. juni 2017

Så var jeg med til min første festival nogensinde og jeg var vild med det! Især maden, som er noget af det Northside egentlig er kendt for. De har det vildeste udvalg af lækkert gourmet mad og det meste af det var økologisk. Det er virkelig længe siden, jeg har spist så meget “junk” på en weekend, også lige op til vores bryllup selvfølgelig, haha ups! Vi fik både Gourmet hotdog, Oles Gaard pizza + toast, fish’n’chips og en Northside burger (hvis I så med på instagram, er det hele dokumenteret der, @isabellaskou)

Udover vores ædegilde fik vi også set en del koncerter, blandt andet hovednavnet Frank Ocean, som virkelig var god men på nogen punkter skuffede han altså lidt. Vi fik i løbet af weekenden set rigtig mange bands, også dem vi ikke kendte og derudover selvfølgelig Tina pigen, Phlake, Agnes Obel og Thomas Helmig, som klart var den bedste koncert! Tænk at han slår alle, men han er virkelig også bare for god <3

Mine planlagte festivals outfits faldt godt nok til jorden på grund af lorte vejr og mudder, så det første outfit bestod hovedsageligt af min elskede regnfrakke haha. Jeg ved heller ikke lige hvad jeg tænkte på, da jeg gik ud af døren i en hvid kjole! Dag 2 var meget lettere, da solen skinnede og regnen var forsvundet, den havde dog efterladt sig en god omgang mudder, men jeg havde heldigvis backup gummistøvler med (vi så flere glide i mudderet, har aldrig set noget lignende!) Om søndagen var vi frivillige og regnen vendte atter tilbage, suk. Det var dog mega fedt, at være frivillig og hvis vi har tid, er det helt sikkert noget vi gerne vil gøre næste år. Jeg håber dog ikke, at vi skal stå i øsende regn igen i flere timer 😉

Regnjakke – Rains // Gummistøvler – Pavement // Kjole – ASOS

Halterneck top – Monki // Shorts – Pieces // Ruskindsjakke – Vero Moda // Mudderet sko: Adidas