SKÅL FOR KRISTIAN

in Food, My World, 4. juni 2017

I torsdag blev min soon-to-be mand kandidat i Latinamerika Studier. Efter 4 måneders helvede og intensiv skrivning og lange nætter på læsesal, fik han afleveret 10 min inden fristen. Vi alle havde meget ondt i maverne dagene op til. Vi turde slet ikke snakke om det, da han var så presset, haha stakkels skat <3 Men, som sædvanlig kommer han altid i mål, og det vidste jeg godt. Derfor lavede jeg dagen før, pandekage-kage ala Frederikke Wærens. Det var virkelig en lækker og nem opskrift at lave, I kan finde den inde på hendes youtube kanal lige her. Derudover brugte jeg en anden af hendes opskrifter – vanilje cupcakes med hindbær frosting (link lige her) som også var en success. De blev virkelig lækre bløde og den frosting er min nye favorit, den er virkelig frisk og er god til denne sæson. Alt blev heldigvis rigtig lækkert, selvom jeg skulle have det hele med på arbejde, for derefter at tage op på Universitet, hvor jeg skulle stå og putte frosting på de mange cupcakes. Sprøjteposen valgte også at gå i stykker (grr!!), derfor var det ikke alle der fik fin frosting på, haha. Jeg havde nemlig arrangeret en surprise-fest for K, med de nærmeste venner og familie. Han troede bare, at jeg skulle tage billeder af ham sammen med hans mor, så han blev rigtig overrasket og så glad. Vi åbnede den store champagne, maverne blev fulde med kage og K blev fejret med gode mennesker, grin, og minder i solen.

Om aftenen tog vi ned med K’s familie på Le Basilic, og proppede os med lækker 3 retters menu (de har endda studietilbud i hverdagene). Maden er virkelig lækker derinde og der er en god og hyggelig stemning. Sikke en fantastisk dag, med masser af latter og en smule gråd 😉