Det har simpelthen været den skønneste weekend længe. Jeg havde fri torsdag pga. helligdag. Der fik jeg startet dagen ud med en dejlig morgen træning, efterfulgt af et par timer i solen hvor jeg fik en lækker salat fra Mr. Mums. Senere, efter en telefonsamtale hvor min søster og jeg gik gjort hinanden lækker sultne, smuttede jeg ned for at købte bland selv slik. Jeg kørte det hele ned til filmen “Before I fall” (rigtig god chick flick thriller) og den bedste klassiker “Stepmom”. Det var virkelig en god torsdag, selvom jeg dog savnede K som sad begravet på læsesalen. Fredag havde jeg et par timers arbejde, men det var en stille og rolig dag og vi kunne spise frokost ude i det skønneste vejr. Da jeg fik fri skyndte jeg mig hjem, for at kunne nyde solen yderligere, med et glas koldt hvidvin sammen med min gode veninde. Bagefter tog vi til “Fed Fredag” i Tivoli Friheden, da jeg havde fået nogle fribilletter fra JYSK (inklusiv turbånd!) Vi medbragte nogle sandwich, prøvede en masse forlystelser, fik en øl og en is, hørte lidt musik og tog hjem da vi var for trætte til mere. Lørdag skulle jeg til fødselsdag hos K’s nevø, uden K som jo er begravet i speciale, men i ledtog med min svigermor. Jeg startede dog først lige morgenen ud med en Beach Bootcamp, som jeg trænet hver uge siden det startede. Det har virkelig givet resultater og det er benhårdt! Efter det, var jeg klar til en masse kage, pølser og brød i det fantastiske sommervejr som vi havde. Om aftenen tog vi forbi K, som sad på læsesalen, med lidt mad og forplejninger til nattens lange timer. Derefter tog jeg sammen med min svigermor hjem til hende for at sove, da læsesalen er tæt på, så K og jeg for en gang skyld kunne sove sammen et par timer, når han engang tidlig morgen ville komme hjem. Søndag fik vi morgenmad i solen, leget med sviger-hunden ude i haven, og fik gået en lang tur inden K skulle læse videre.

God aften derude <3