SOL OG HØJT HUMØR

in My World, OOTD, 21. maj 2017

Top: ASOS // Jeans: Levis // Sneakers: Vans // Kimono: Ganni

Hvis I følger med på henholdsvis Snapchat og Instagram (isabellaskou) kunne I se at weekenden startede fantastisk ud, med et glas kold hvidvin og bare ben i vores gård. Om aftenen fik vi besøg af K’s ven, han havde virkelig brug for et afbræk fra specialeskrivning, som han arbejder på dag og nat! Det udviklede sig til et par flaske rosé, grillhygge og terning spil til sent aften. Lørdag tog vi begge til Beach bootcamp for lige, at kickstarte dagen. Resten af dagen hyggede jeg bare med serier og læsning. Om aftenen havde vejret klaret op igen, og vi kunne spise pizza udenfor og nyde aftensolen. Idag vil jeg ned til Ingerslevmarked og kigge, og lige få luftet K og hans specialehoved. Måske vil jeg kigge lidt butikker inden, jeg skal til træning igen. Iaften skal vi have Risotto og forhåbentlig kan vi spise ude igen, ih hvor jeg elsker sommer!! I fredags havde jeg hoppet i min nye top fra ASOS som er en bodystocking. Jeg er vild med lilla denne sæson, og den passede perfekt til min elskede Ganni kimono og mine nye sneaks fra Vans.

God søndag derude <3