CULOTTE PANTS

in Fashion, Inspiration, 21. maj 2017

1 // 2 // 3 // 4 // 5

Som mange nok ved, er jeg faldet helt pladask for culotte moden. Jeg elsker at bukserne sidder stramt på numsen, behageligt på maven og er dejlige luftige og er både passende til sjov men også arbejde. Bukserne i midten (nummer 3) har jeg lige købt i Envii idag. De er så fine og jeg elsker den lille detalje forneden. De kan også fåes i en lækker orange farve. Jeg synes det er fedt, at du ikke kan gå ind i en butik, uden der er sådan et par bukser og at de også kan fåes med print og masser af forskellige farver. Overstående fra Zara (nummer 1) er virkelig et godt eksempel, jeg overvejer virkelig at købe dem eller de røde fra Nelly). Det er så pænt med et par statement bukser og en neutral bluse eller top. Jeg købte nummer 5 i sidste måned fra Gina Tricot til sølle 159 kr! De sidder også super godt, jeg glæder mig til at hoppe i dem når graderne lige stiger lidt, da jeg synes de passer bedst til ordentligt sommer vejr! 😉

Er I hoppet med på moden og hvad synes I?