Det er utroligt, at man bliver fuldstændig fanatisk med de mindste detaljer, når man planlægger sit bryllup. Det der især fylder, er selve brude looket. Man vil gerne se perfekt og slank ud i kjolen, have en fantastisk glød, ingen sorte render under øjnene, perfekt hår og make up, hvide tænder og jeg kunne blive ved. Nogen gange skal man også liige tage en dyb indånding og indse, at dagen jo bliver perfekt uanset hvad, men den må altså godt være perfekt med lækker hud 😉 Jeg frygter virkelig at vågne op på dagen med en stor bums i panden, så derfor er jeg gået i gang med projekt lækker hud, haha. Jeg gik lidt amok på Luxplus.dk forleden for at købe ind til dette projekt, da de virkelig har alt derinde til sindssyge priser.  Man skal bare lige huske at efter første måned som er gratis, bliver der trukket penge for et abonnement, så man skal lige huske at afmelde sig, hvis man ikke gider det. Jeg har længe gået og overvejet sådan en Dermaroller, men tanken om nåle i hovedet kan jeg slet ikke klare. Men efter flere timers læseri og anmeldelser blev jeg simpelhent nød til det. Da Dermarolleren aller først kom frem og blev “hypet” en del, var den rigtig dyr at købe, men nu er der flere virksomheder der har lavet denne i konkurrencedygtige priser, så jeg købte min til 50 kroner. Når man bruge rolleren skal man have en god fugtighedscreme, da huden er meget mere modtagelig, når du bruger sådan en. Det er også anbefalet, at man slutter af med en god olie. Jeg sværger til den jeg har fra Kiehls, den er simpelthen så lækker. Derudover købte jeg en ansigts- og peeling maske fra Argador og en fugtmaske fra Melissa, som rigtig mange snakker utrolig godt om. I forvejen bruger jeg Rudolph Care som tidligere nævnt, og især “facial scrub” fra dette mærke er to-die-for. Den er lækker olieret og din hud bliver så blød og fugtig når man bruger denne. Det er selvfølgelig også obligatorisk, at have “peel off mask” fra JorgObé, som jeg bruger til at fjerne mine hudorme fra næsen. Jeg er så spændt på om jeg kan se resultater ved at bruge Derma rolleren. Jeg har kun brugt den 2 gange indtil videre (det er næsten ikke ubehageligt, det stikker bare en smule), men det skulle gå stærkt med forandringer i forhold til pigment, ar og bumser. Jeg skal nok holde jer opdateret 🙂