THE HAPPY PLANNER

in New In, Tip, 28. april 2017

Okay folkens, dette indlæg bliver en smule nørdet og man skal viirkelig kunne lide at have en fysisk kalender og den der kærlighed for, at sidde og skrive ting ned, være lidt kreativ og synes at det er meget rarere og hyggeligere end at bruge sin mobil. Kan I huske da jeg købte “den lille lyserøde” fra ASOS? (se lige her). Det er den første kalender længe, hvor jeg endelig fik den brugt og ikke bare købte den fordi det er lidt sjovt og man siger til sig selv, at man nok skal få den brugt. Min kollega hoppede også med på kalender ideen, og jeg synes også at jeg hørte at kalendersalget i 2016 var fordoblet, så vi var vist ikke de eneste 🙂 Anyways, så er min kollega endnu mere nørdet med mig ang. dette og snakkede meget om kalendere hvor man kunne helt vildt mange ting og udfolde sin kreativitet. Da hun viste mig “The Happy Planner”, vidste jeg bare at jeg var nød til at eje den! Den sparkede den lille lyserøde kalender væk med det samme, selvom den holder året ud.

Formålet med sådan en Happy Planner er som deres motto siger “plan a happy life”. Det er meget en kalender som skal give dig overskud og gøre planlægning, aftaler og gøre det kedelige hverdags liv sjovt. Fordi der er så mange muligheder med denne kalender og  at man kan købe så meget til den, er det virkelig muligt at få hovedet renset og få proppet det ned i en kalender. Jeg synes det har været rigtig rart med brylluppet at have en fysisk kalender. Jeg købte vores bryllups planlægnings bog, som faktisk har været en rigtig god hjælp til at  huske og få skrevet budgetter ned, lave bordplan, og give diverse reminders. Men med alle de datoer du skal huske med brudekjoleprøvning, prøvesmagning af kager osv, kan det virkelig virke uoverskueligt at huske og holde et overblik med et fuldtidsarbejde oveni. Jeg synes virkelig det er rart at have en kalender hvor man bare har hele ens liv i. Derfor købte jeg også et fitness tillæg, hvor du kan notere din træning, ligge billeder ind af ens fremskridt, notere kostplan og hvor meget vand man indtager mm. Det er virkelig smart og det gør en meget mere bevidst! Man kan også købe mange andre tillæg så som bryllups planlægning, opskrifter, “mommy life” og meget mere.

Derudover købte jeg 1078 klistermærker med akvarelfarver. Ja du hørte rigtig haha, de fyldet et helt hæfte. De er så fine, som i de flotteste klistermærker jeg nogensinde har haft. Der er alt fra fine citater til ting man skal huske, rejser, “mig-tid” og hverdagsting. Man kan få dem lige her. Der er selvfølgelig klistermærker med mange andre temaer så som træning, produktivitet, reminders, andre citater, tro osv. Og i mindre pakker 😉

Klistermærkerne er lavet specielt til denne kalender og passer derfor i nedenstående firkanter. Jeg er slet ikke begyndt rigtig på min endnu, da jeg først kan bruge den fra juli 2017 og frem til december 2018, så den kan sagtens se vildere ud. I skal virkelig se videoerne inde på deres hjemmeside og se hvor flot den kan se ud, og hvor kreativ man kan være.

Man kan lave sindssyg mange tilkøb til denne kalender og det kan hurtig blive meget dyrt. Jeg tikøbte som sagt fitness pakken, nedenstående lomme hvor man kan putte papir, kvittering eller kort ned i, en elastik som jeg kunne have rundt om kalenderen og klistermærkerne. Fordi jeg har proppet så meget i kalenderen, skal jeg have nye ringe i. Den er så smart lavet at du kan tage alle siderne ud og putte dem i igen. Du kan også printe noget ud og selv sætte det i, men der skal du bruge en hullemaskine, som laver specielt de huller der passer til kalenderen og den koster ligeså meget som en kalender. Derudover kunne jeg også godt tænke mig nogle fotolommer og en inddeler så man kan slå op, på præcis den dato man nu har. Min kollega er helt pjattet med at stemple, så hvis man gerne vil have, at alt står snore lige og man mere skriver i punktform, er der virkelig også mange stempler man køber indenfor diverse temaer.

Man kan få 3 forskellige størrelser, en mini, classic, som er den jeg har, og en big. Den store, altså “big”,  er meget stor, for den jeg har er i forvejen ret stor. Den store passer godt til en der læser design, eller virkelig er meget kreativ i sin dagligdag vil jeg sige 🙂 Inde under shoppen (link her) kan I finde alt accessories og tilkøb til de forskellige kalendere. Jeg synes virkelig lige I skal tage et kig inde på www.meandmybigideas.com og se videoerne og kigge på alle de fine designs man kan få. De er lidt dyre og fragten til Danmark er også dyr, så det er fedt hvis man lige kan få en veninde til at splitte fragten med en. Man kan derudover risikere at blive taget i tolden, hvilket man også lige skal have med i tankerne. Jeg vil råde til, at man køber sin kalender på deres hjemmeside og alt ekstra tilbehør inde på amazon.com.uk, så tolden og fragten bliver mindre. Der kan man få det hele, men udvalget af happy planners er begrænset. Min kalender er denne.

Det blev virkelig en lang smøre om en kalender, men den er så fin og man bliver fuldstændig afhængig af, at have alle de ekstra ting man kan få til, så man kan udnytte sin happy planner endnu mere og ja bare generelt “pynte” den, de er virkelige snedige haha. Hvis I har nogen spørgsmål, så spørger I bare!