Endelig er januarstilbuddene igang og der er fristelser over det hele. Jeg er selvfølgelig allerede faldet i flere gange, selvom det kun er d. 9. Det hele startede mellem jul og nytår i H&M, hvor jeg fandt de fineste basic langærmede trøjer fra H&M til 40 kr. pr styk og en pæn trøje/bodystocking som jeg vil tage på til min søsters fødselsdag i weekenden. Derudover var jeg nødsaget til at bytte julegaven fra min far, da jakken som jeg fik ikke klædte mig. Jeg endte med at købe en Calvin Klein taske med 40% (denne var faktisk også på ønskelisten). Hvis I kigger med på Instagram, kan I se et smug kig der. Ud af pengene fra min far, fik jeg også et Fillipa K kashmir halstørklæde, som jeg har savlet over længe. Den har den fineste farve og er bare så lækker! Dette tæller jooo faktisk ikke med på listen, da det var en julegave. Så nu føler jeg godt at jeg kan tilstå, at jeg har “købt” en iPhone 7. MEN, det var et godt tilbud! Jeg fik solgt min gamle og brugte pengene til at betale noge af telefonen af. Derudover fik jeg en demo (som betyder at den er blevet brugt 1 dag) og derved får man 500kr af prisen og vupti, så røg der lige en iPhone med hjem hehe. Den anden var blevet skide dårlig og langsom (the sweeeet little lies you tell yourself). Da jeg gik glad og svingende hjem med min pose, kom jeg til at gå forbi Envii. Min yndlings butik! Også havde de endda 40% på rigtig meget. Ups, der røg lige 2 trøjer med hjem, en strik og en stribet trøje med høj hals. I min iver overvejer jeg derudover at købe, hvis jeg har flere penge tilbage efter jeg skal til København i weekenden, er Nanolash. Dette er en øjenvippeserum og det koster ikke vanvittig meget. Jeg er vildt nysgerrig for, at se om det hjælper. Jeg har lange vipper i forvejen, men jeg tror ikke at man kan få for lange! 😉

Tingene på nedenstående collage er en blanding af mine køb og det jeg har ikke har fået, tilfredsstillet mig selv med endnu 😉 Er jeg den eneste der er besat af bordeaux for tiden?

Untitled 2Taske – Calvin Klein (udsolgt) // Sko – Billi bii // Nederdel – Ganni // Tørklæde – Filippa K // iPhone cover – By Malene Birger // Nanolash

Please sig, at I også er faldet i denne måned? 😉