Nytårsforsætter for 2017

in My World, 30. december 2016

DSC_0206 2Sidste år lavede jeg et indlæg angående mine nytårsforsætter for 2016 (se det lige her)

Der skrev jeg 10 punkter som jeg er lidt overrasket over faktisk har holdt stik. Jeg kan godt forstå alle dem der imod nytårsforsætter, da man stiller nogle høje og urealistiske krav som man overhovedet ikke får ført igennem men, jeg er en type der godt kan lide at sætte nogle mål. Det behøver ikke at være nogle nytårsforsætter, man kan jo også sagtens sætte nogle mål i løbet af året.

Nå men nogle af de forsætter jeg har gennemført er blandt andet at spare penge op. Det har jeg aldrig gjort før (I am getting old, I know). Det skulle rigtig have været til bolig, men K friede jo til mig i foråret, og det er selvfølgelig det vi sparer op til. En klassiker er at leve sundere, og vi valgte at indføre vegetar dage, hvilket har fungeret rigtig fin. Derudover valgte vi begge at være på Anne Bech kuren (ikke slavisk) hvilket har resultet i, at vi begge har tabt os. Jeg havde derudover en drøm at komme til London og den blev udlevet da vi tog afsted i påsken, lige da vi var blevet forlovet. Vi har derudover også været i Grækenland (også første gang, for os begge) hvor vi blandt andet besøgte den smukke ø Hydra. Vi kom dog aldrig ud at vandre sammen og opleve mere af Danmark, men det gjorde min seje kæreste. Han tog noget af herrvejen med sin lillebror og kom hjem med de største vabler jeg nogensinde har set. Til sidst men ikke mindst, og det lidt dybere, så har jeg fået mere tiltro på mig selv. Jeg begynder nu som 2. års elev hos Jysk og jeg føler virkelig at verden er åben bagefter. Jeg kan ikke vente med at se, hvad der skal ske når jeg er færdig i slutningen af året. Nå, videre til de nye forsætter, så har jeg skåret lidt ned og lavet 5 punkter:

1.  Mere selvforkælelse (hence øverste billede, som er nogle af de lækre julegaver jeg fik). Jeg har altid været lidt dårlig til aften/morgen rutiner med produkter, men nu når jeg skal giftes til sommer, vil jeg gerne være en flot “glowing bride” haha. Jeg har blogget et par gange om sundere hår og jeg vil også gerne have sundere hud. Jeg vil derfor blive bedre til, at tage ned på eksempelvis kosmetolog skolen og få nogle ansigtsbehandlinger, få ordnet bryn osv. Det har jeg aldrig prøvet før 🙂 Selvom jeg har lange vipper, vil jeg også gerne prøve eyelash extension, da jeg simpelhent synes at det ser så flot ud!

2. Fortsætte med at spare op. Efter brylluppet skal vi nemlig flytte, da K er færdig med studiet (vi bor i en studiebolig og må derfor ikke bo her mere). Vi skal også på bryllupsrejse til næste vinter, så det er nødvendigt at forstætte denne kedelige men gode vane 😉

3. Udvide bloggen. Fordi jeg arbejder så meget, bliver den tit forsømt. Dette var også et nytårsforsæt sidste år, og jo mere jeg har vænnet mig til et fuldtidsarbejde, jo mere overskud er der også kommet. Næste år sker der jo så mange spændende ting, blandt andet vores bryllup, så der vil komme en masse blogindlægs og inspiration om dette. Jeg vil også blive bedre til outfits billeder, I promise!

4. Forsætte med den sunde livsstil. Jeg vil gerne nå min drømme vægt (mangler lige 3 kilo) men også min drømme krop, så jeg er klar til bryllup og sommer. Der skal løbes og trænes noget mere, jeg håber virkelig at jeg når det hele inden juni, da jeg altså ikke må ændre mig kropsmæssigt derefter pga. brylluppet 😉

5. Blive ved med at drømme, tænke positivt og være tilfreds med det liv jeg har <3