JULEN 2016

in Jul, 27. december 2016

Processed with VSCO with f2 preset

En uge er næsten gået af min juleferie og det har været helt fantastisk. D. 22 drog K og jeg til Herning. Vi brugte d. 23 på at julebage, vi lavede de sædvanlige klejnerne og berlinere og derudover pyntede vi op i min fars hus (det ligger ude på landet, så hyggeligt), som er det helt perfekte jule hus. Vi skulle selvfølgelig også pynte juletræet og alt har vi selv lavet, udover kuglerne 😉 Stjernen på træet kan man liige ane, men det er en 3D stjerne lavet ud af papir og det var pisse svært!

Processed with VSCO with f2 preset

D. 24 december skulle der laves and, flæskesteg (gåsen blev bragt af familien som skulle komme) ooog risotto til min søster som er vegetar. Puha. Bordet dækkede jeg og alt pynt fandt jeg ude i min fars kæmpe have. Hvis jeg selv skal sige det, så blev det helt perfekt, enkelt og nordisk 😉

image4

I julegave fik jeg virkelig mange af mine ønsker. Jeg fik olien fra L’occitane, Rudolph care, ocean mist, ansigtsmasker, Bitz suppeskåle, tøj og Maja Vases dessertbog. Af min far fik jeg den flotteste pels fra trendday.dk, men den sidder SÅ grimt, desværre. Man kan overhovedet ikke se det på billederne, men pelsen er simpelhent lavet så bredskuldret, og det ser måske pænt ud til nogen – men ikke til mig! Jeg har byttet det til en taske, nogen bukser og en rigtig fin kjole derinde fra istedet for. Det er lidt ærgelig da jeg virkelig gerne vil have en fake fur, men tror jeg er nød til at gå ud og prøve nogen. Af K fik jeg de flotteste brodeux ruskindsstøvler og en smuk ring fra Pernille Corydon <3  Og til sidst men ikke mindst, så skal man jo købe en julegave til sig selv, jeg købte Modern renaisance paletten til mig selv (som I nok så, hvis I følger med på Snapchat eller Instagram @isabellaskou) og den er så god! Det har været en hel fantastisk jul og den er jo slet ikke slut endnu.

Rigtig glædelig jul til jer allesammen <3