JULEGAVEINDPAKNING

in Inspiration, Jul, 21. december 2016

Endelig fik jeg juleferie, hvilket resulterede i en tur til Ingerslev marked som normalt har åben hver onsdag og lørdag. De har dog, på grund af julen, også åben torsdag og fredag, så der er masser af tid hvis I også mangler lidt. K og jeg fik købt det sidste ind til gaveindpakningen og fik en hurtig morgenmad hos Go’ Kaffe, der er altid så hyggeligt. I år, hvis jeg selv skal sige det, har jeg virkelig gjort ekstra ud af indpakningen 😉 Det har blandt andet betydet hjemmelavet kort (fra søstrene grene), hvor jeg korssyet forskellige juleting på. Jeg fandt det fineste brune papir i bog&idé og det grønne papir er fra søstrene grene. De grove bånd er fra Tiger og det lyserøde er fra Søstrene grene.

DSC_0156-COLLAGEDSC_0145-COLLAGEDSC_0143

DSC_0170 DSC_0174DSC_014123 DSC_0179

Imorgen drager K og jeg til Herning, hvor vi skal spenderer julen med min familie. Det bliver så hyggeligt og jeg kan slet ikke vente! <3