SIG JA TIL KJOLEN

in Aarhus, Bryllup, Food, My World, 23. oktober 2016

Efter at have prøvet brudekjoler fredag, havde jeg faktisk en rigtig god mave fornemmelse om en kjole, som havde gode muligheder. Jeg havde aldrig troet, det ville være sådan en kjole, men man har virkelig ingen idé om hvad der klæder en. Det er slet ikke ligesom at gå ud og købe en formel eller fin kjole. Men denne her, havde gode muligheder, dog skulle der ændres på en del.

Heldigvis skulle vi i Marianne Carøe dagen efter. Jeg havde først været nervøs for, om det ville være for voldsomt at prøve kjoler med så kort mellemrum, men jeg fik faktisk at vide det første sted, at hvis jeg skulle prøve flere kjoler, skulle det gå stærkt. Priserne på kjolerne ændrer sig nemlig de fleste steder pr. 1 november, da de alle begynder at bruge deres 2017 kollektioner. Det betyder ikke nødvendigvis at de bliver dyrere, men fordi stofpriserne konstant ændrer sig, og i dette tilfælde er det steget, så stiger kjolerne selvfølgelig også. Jeg troede faktisk jeg havde god tid, og havde først tænkt at prøve kjoler i det nye år. Men min brude bog (thank god!) fortalte mig, at jeg skulle begynde på det i september måned, hvilket jeg også gjorde. Jeg har hørt fra flere, at man egentlig først skal finde kjolen 3 mdr. før pga. pasning (så man ikke når at tabe sig eller tage helt vildt meget på). Men, jeg tror at jeg fuldstændig har misforstået dette. For du skal finde din kjole mindst et halvt år før. Du starter nemlig ud med at blive målt med det samme og må egentlig godt ændrer dig et par kilo, indtil din sidste fitting som er 2 (måske 3?) måneder før brylluppet. Efter denne, må du ikke ændrer dig kropsmæssigt.

Nå, men tilbage til Marianne Carøe, så troede jeg egentlig ikke at jeg ville finde noget, fordi jeg havde den anden i tankerne, men der manglede stadig noget. Derudover vidste jeg, at hun simpelhent laver de flotteste brudekjoler, med detaljer som man ikke kan finde andre steder. Mine to barndomsveninder var med igen og vi blev taget hjerteligt imod af ekspedienten. Butikken er smuk og stor og man følte sig virkelig speciel og ja, som en brud 😉 Det var Marianne Carøe som skulle vejlede mig, hvilket jeg synes var lidt vildt (man bliver ved lidt starstruck hehe). Vi satte os ned og fik en snak, og derefter fandt hun hurtig et par kjoler frem. Den aller første jeg prøvede sad lige i skabet. Vi blev alle ret rørte og den var bare helt perfekt. Det var virkelig et wow øjeblik da hun trak gardinet fra. Det kunne jeg ihvertfald se på mine veninder, haha! Man kan godt sige at det hele endte, totalt som i “say yes to the dress” i et “bridal moment”, for da jeg prøvede den igen for anden gang, blev jeg selv meget rørt, og det ramte mig meget pludselig. De andre kjoler var også helt fantastiske, men vi blev ved med at tænke på den første. Så ja, jeg har fundet kjolen! Vi har et sted mere, hvor jeg har booket en tid i november, men jeg kan mærke at jeg ikke vil flere steder hen. Nu har jeg været lidt omkring, og det har været utroligt sjovt og hyggeligt. Men man ved bare, når det er kjolen, også vil det andet måske forvirre endnu mere. Jeg tror at man har den idé om, at man skal prøve brudekjoler rigtig mange steder (total fomo = fear of missing out), men mange ender faktisk med den aller første kjole de prøver. Det er lidt sjovt. Så jeg vil ikke anbefale for mange steder, da man sgu bliver lidt halvforvirret.

Vi tog ud og fik en lille bid mad bagefter og for lige, at få hovederne lidt i blød. Vi kiggede på billederne af kjolen, som jeg havde prøvet dagen forinden, og der gik ikke 2 min før jeg fandt ud af, at den kjole jeg lige havde prøvet ved Marianne Carøe, var den kjole som jeg skulle giftes med K i. Men det vidste jeg jo egentlig godt og de andre var meget enige. Så ja, nu skal der spares op og bestilles tid til min første fitting. Jeg har helt ondt i maven, så spændt er jeg!

DSC_0028DSC_0032 DSC_0031

Tags: , , , ,