Skærmbillede 2016-10-02 kl. 16.57.39

Idag havde vi sat lidt tid af til bryllupsinvitationer. Noget af det første jeg gik igang med, efter forlovelsen, var at kigge på dette og save the date kort. Vi blev hurtige enige om at spare penge, på at sende en”save the date” ud og valgte derfor at lave en hjemmeside istedet for. Jeg har prøvet at lave en enkelt før, da jeg tog på HGS skoleophold, så det tog ingen tid. Jeg er helt vild med idéen og det gør det hele meget lettere. Vi vil nemlig opdatere med en masse forskellige ting herinde, og oplyse alt praktisk og vigtige informationer for vores kære gæster. Derudover har vi lavet 2 sektioner som henholdsvis spansk og portugisisk da vi har venner og familie som ikke snakker dansk eller engelsk 🙂 Nå, men invitationerne vil vi selvfølgelig gerne have sendt ud på helt traditionelt vis. Tankerne kører rundt og det er mega svært at træffe en beslutning, og finde en invitation der passer til brylluppet.

Gæstelisten skal først lige på plads, det tog så også lige et par måneder, og derudover tager det ekstra tid, da en veninde skal lave en tegning til invitationen a la rockpaperdresses style. Jeg synes at det var en mega god idé, at finde en invitation og en pre-made skabelon (selvfølgelig justerer man en smule), men sætte et personlig touch, ved at eksempelvis at få en tegning på. Jeg havde overvejet selv at lave invitationerne, da jeg altid har stenet en masse videoer med dette, og det ser jo så dejligt nemt ud. Men efter at lave en prisberegnelse på alt dette jeg gerne ville have på, bla. foiled (letter) pressed. Det er nemlig rigtig dyrt i Danmark, og det er bare mega flot! Vi havde egentlig fundet en masse hjemmesider fra USA, som tilbød dette til billigere penge, men er også endt på minted.com da de simpelhent har det største udvalg. Jeg tror jeg er kommet frem til 5 endelige invitationer, men nu har vi fundet en, vi begge var helt vilde med, som vi ikke havde stødt på, de sidste mange gange vi har kigget hjemmesiden igennem. Udtrykket på invitationen passer perfekt til brylluppet, og den er temmelig meget os, hvis man kan sige det sådan. Jeg glæder mig så meget, til at den kommer frem! 🙂

MIN-GSB-INV-001_A_PZ-COLLAGE