TWENTY FUCKING FIVE

in My World, 31. august 2016

IMG_4588-COLLAGE

Så ramte jeg endelig? de 25, hvilket føltes helt underligt, trods jeg i flere måneder lige så stille har vænnet mig med tanken og sagt jeg var 25 istedet for 24, da jeg konstant glemmer min alder. Men da dagen kom slog det mig alligevel. Et kvart århundrede. Halvvejs til 50. Jeg havde så travlt med at blive ældre da jeg barn, og tælle dagene indtil de 18. Og da jeg så blev 18, var det pludselig heller ikke modent nok og pludselig er halvdelen af 20’erne forsvundet. Dette år som 25-årig vil forsvinde endnu hurtigere, da der er et bryllup som kan planlægges, en kæreste der begynder på speciale, en lejlighed man pludselig ikke kan bo i, og en indkøbsudannelse der skal gøres færdig. Pludselig er man så 26 år, og inden man får set sig om, er man tættere på de 30, end på de 20. Men er det egentlig så slemt at have et par år på bagen? Når man står som nybagt “voksen” og træffer de dummeste valg, har underlige prioriteringer, og unødvendige kærester. Det ville jeg da egentlig gerne have været foruden, og sprunget frem til alderen 20, hvor jeg mødte Kristian. Uddannelsen viste sig i sidste ende, ikke at være et dumt valg, måske unødvendigt, men det rigtige, da jeg aldrig ville have endt her, hvis det ikke var for det. Universitetet lærte mig endelig at blive lidt voksen, og sætte pris på alle de små ting og et helt nyt syn på livet, dybt, I know 😉

Så selvom tyverne, skulle være de bedste, så kan jeg kun forestille mig at trediverne bliver endnu bedre,  da jeg synes at for hvert år jeg bliver ældre, bliver livet endnu mere fantastisk. Så efter nærmere eftertanke, er det faktisk helt fantastisk at fylde 25, især hvis det kun bliver bedre herfra. Manden i mit liv, ægteskab, endelig en vision om hvad jeg vil og hvor jeg vil være, tanken om kommende børn, familie, gode venner og flere rejser. Jeg kan faktisk ikke vente til den næste! Men okay lad os nu snakke om dette igen om et par år, og se hvordan jeg så har det 😀

Nedenfor er et par ekstra stemningsbilleder fra min fødselsdag i lørdags, for svigerfamilien. I gave fik jeg den flotteste Stine Goya kjole af Kristian (den skal jeg nok lige vise ved lejlighed) og af sviger fik jeg en vintage Royal Copenhagen skål fra 1972 i forbindelse med Dronningens fødselsdag. Der er kun blevet lavet 2000 eksemplarer og nu har jeg en af dem, den er helt fantastisk smuk og var fyldt med kanelsnegle og lys. Dagen brugte vi i festugens lys, hvor jeg havde lavet et langt program. Vi startede ud med brunch i den lille lejlighed, derefter tog vi ned til et loppemarked ved godsbanen efterfulgt af udendørs linedans, jeps, og det var mega sjovt. Efterfølgende tog vi hen til plantemarked, også ved godsbanen, hvor der var gratis gin&tonics, mmmhhh, de smagte så godt i det skønne vejr. Vi spiste frokost ved kødsbyens mad & marked og sluttede af på brætsspilcafé (30 kr pr. mand og så kan man spille alle de spil man vil, skide sjovt! link her) Resten af aftenen stod på pizza fra Jerrys og drinks.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Den bedste chokolade kage der findes fra Anne au Chocolat (chokoladeballadekage). Der er kun 1 spsk mel i og den er viiirkelig god og meeget ballade. Link lige her

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Den fine skål fra Royal, fyldt med lækre kanelsnegle!

image1-COLLAGE

Bedste fødselsdag hidtil <3