OPAAA!

in Rejser, Travels, 27. juli 2016

For 2 uger siden, var K og jeg på den mest fantastiske rejse længe. Vi havde meget svært ved at beslutte os for vi skulle hen, dog vidste vi at det skulle være forholdsvist billigt, så et eller andet sted hvor det kun ville tage 2-3 timer i fly. Som tidligere nævnt valgte vi jo Athen, da det jo er en storby som ligger ud til vandet. Vejrudsigten sagde 35-37 grader i Athen, kufferten var pakket og vi drog mod Gilleleje hvor vejrudsigten sagde noget helt andet. Vi startede nemlig ud i min farmors sommerhus, hvor vi skulle være nogle dage. Jeg startede ud med at blive syg, med det samme jeg trådte ind. En ordentlig omgang røvfuld af en forkølelse, typisk! Imens de andre var ude at bade (i regnen), lå jeg og hostede og stenede Netflix. Jeg nåede dog at hygge lidt alligevel. Da jeg blev rask nok gik turen mod København, hvor vi skulle tilbringe et par dage med K’s storebror, kone, og hans kusine + mand, som kom hele vejen fra Alicante. Det var et par dejlige dage, med regn, shopping, masser af god mad og afslapning. Vi alle skulle flyve samme dag, til 3 forskellige destinationer, så det kunne ikke være planlagt bedre, selvom det var helt tilfældigt.

Endelig kom dagen hvor vi skulle mod det græske. Jeg blev simpelhent så positiv overrasket over det hele. Selvom man ikke kan mærke forfærdeligt meget at de har en økonomisk krise, rækker pengene stadig langt, hvilket også var en af grundene til at det blev Athen, da vi kunne bo rigtig billigt men utrolig lækkert. Det første sted vi boede lå inde i midtbyen og var en lejlighed vi havde fundet via AirBnB. Der var heldigvis aircon, ellers havde vi ikke overlevet det. Lejligheden var enormt hyggelig, med en lille altan, hvor man kunne nyde sin morgenkaffe. Nedenstående er en masse glimt fra de første par dage.DSC_0268-COLLAGEDSC_0280 DSC_0451 DSC_0458 DSC_0781 DSC_0784 DSC_0325DSC_0395-COLLAGE

Udover at være i Athen, havde vi også planlagt en dagstur ud til øen Hydra, som ligger lidt over 1 time med båd fra Athen. Jeg havde læst at der skulle være helt populært og ikke så mange turister, da mange besøger flere øer på en dag. Jeg havde også set at “Rachel” aka Meghan Markle, som jeg forguder, havde været der nogle uger forinden, så det var meant-to-be! Jeg vil anbefale ALLE at besøge denne Ø af et paradis. Vi har været mange steder, men her var helt fantastisk. Jeg skal nok lave en mere uddybende guide om vores Grækenland tur, da jeg virkelig selv manglede en da jeg skulle planlægge.
DSC_0538 DSC_0564 DSC_0679DSC_0721 DSC_0707DSC_0527DSC_0473 DSC_0480DSC_0505-COLLAGE

De sidste par dage i Athen, nød vi i en ny AirBnB lejlighed med privat pool og som også havde beliggenhed i midtbyen.

DSC_0730-COLLAGEDSC_0748 DSC_0753 DSC_0756 DSC_0771DSC_0770

Åh, jeg drømmer mig allerede tilbage igen <3 Husk at I kan følge med på min instagram @isabellaskou. Jeg fik også spammet godt og grundigt derinde under vores tur.