NY KIMONO

in Cravings, Fashion, New In, 25. juni 2016

Processed with VSCO with f2 preset

 // Kimono – Mödstrom // Sko – Pavement // Shorts – Vero Moda // Bodystocking – H&M

Som I nok har bemærket, er udsalget fuldt igang i butikkerne og online. Jeg elsker det, og har altid svært ved ikke at falde i. Jeg fandt overstående kimono på magasins hjemmeside, sat ned til til halv pris, og I kan stadig nå det endnu, da der er få tilbage i XS, hvilket er den størrelse jeg valgte. Som de fleste kimonoer, er den lidt oversized, så jeg ville gå en str ned, end hvad man normalt bruger. Den ankom efter 2 dage, og den er så flot og har fået rigtig mange komplimenter for den <3 I kan finde den lige her. Men jeg synes lige I skal tjekke tilbudene igennem, man kan spare en del på de gode mærker, så hvis man mangler at få købt det sidste ferie tøj (øh ja, man skal både have pre-ferie tøj, ferie-shopping-tøj og efter-ferie tøj!)

Jeg har 1 arbejdsuge tilbage, hvor turen derefter først går til Nordsjælland hvor vi skal i sommerhus et par dage. Vi skal derefter et smut til København, hvor vi d. 7 Juli flyver til Athen. Jeg kan ikke vente! 2 ugers ferie fyldt med hygge, sol og badning, det er liige hvad jeg har brug for!

5712734127674-COLLAGE

Jeg købte også et par Ganni bukser, på udsalg, på ASOS hjemmeside, men det er ikke altid deres tøj sidder godt på mig, når man er lille og har former. Bukserne er lidt poset i det, men har virkelig det flotteste print, så overvejer stadig lige! Husk da pundet er faldet, kan I få meget for pengene derinde lige nu og derudover har de jo også 10% i studierabat.

Igår var K og jeg til den hyggeligste grilfest og idag skal jeg egentlig bare slappe af, og skal faktisk også til en fest iaften, men skal liiige overveje om jeg kan overskue det, da hovedet er ret tungt idag 😉 Ha’ en fantastik lørdag!