OM DET, AT SIGE JA ..

in Bryllup, 29. maj 2016

Processed with VSCOcam with f2 preset

Lang om længe, kommer det lovet indlæg om vores forlovelse, som jo faktisk er 2 måneder siden. Der er aalt for dårligt, uundskyld!

Nå, men på en helt almindelig onsdag d. 16 marts, kom jeg hjem fra arbejde med en masse lækre Jysk ting, som jeg havde købt til vores månedlige kældersalg. Jeg var helt oppe at køre over de fine ting, jeg havde fundet til vores lejlighed og fablede som sædvanlig løs. Jeg kunne mærke at K meeget gerne ville ud at gå den tur, som vi havde snakket om fra morgen af. Efter nærmest at blive skubbet ud af døren, med jakken i hånden, gik jeg noget brokkende ned af gaden, da det pludselig slog mig at jeg virkelig skulle tisse, hvilket virkelig ikke hjalp på situationen haha! K forslog om vi ikke skulle gå om forbi Sct. Lucas kirken, da han ved at jeg elsker den, så humøret blev da lidt bedre og tissetrangen forsvandt i 5 min 😉
Da vi kom op til kirken forslog han om vi ikke lige skulle gå ind, for at kigge, da vi aldrig har set den indeni. Der foregik en lille form for gudstjeneste, eller øvning med koret, men vi stod da lidt og smugkiggede ind. Jeg kan huske at jeg tænkte, at det kunne sagtens være en mulighed engang til vores bryllup, med ingen idé om, at det var meget tættere på, end jeg troede. Da vi så gik udenfor, husker jeg ikke helt hvad der blev sagt og gjort, udover at jeg som sædvanlig fjollede en smule, pludselig ændrede stemning sig da K begyndte at fortælle mig en masse søde ting, tissetrangen kom tilbage og jeg fik sagt noget med om vi ikke skulle hjem (inderst inde kunne jeg godt mærke hvad der skulle ske, og jeg panikkede nok lidt haha), jeg vendte mig om og pludselig sad han der på knæ, helt øverst på trapperne af Sct Lukas kirken og spurgte om jeg ikke nok godt ville gifte mig med ham. På overstående billede kan i se, et hurtigt billede som jeg var nød til at tage af den smukke ring. Jeg havde altid forestillet mig, at jeg på denne skønne dag ville have fine poleret negle, og ikke halv krakeleret neglelak, og alligevel var alt helt perfekt, trods neglene! 😉

Resten af aftenen gik på at suge det hele ind, holde i hånd og kysse en del haha. Vi sluttede aftenen af med at spise dejlig mad på Oli Nico. Dagen efter skulle vi til fødselsdag hjemme hos svigerfamilien, som selvfølgelig havde fået et opkald dagen før. Der blev vi fejret med blomster og et glas bobler. Jeg tror først det virkelig gik op for mig, da jeg skulle ringe til min far, for at fortælle nyheden. Jeg nærmest hulkede i telefonen og det hjalp slet ikke på det, da han fortalte at Kristian skam havde bedt om min hånd. Ja, det er nemlig sådan en mand jeg gifter mig med, sådan en der tænker på de små ting og gør alt det rigtige. Han fortalte efterfølgende, at han havde været inde i ALLE smykkeforretning her i Aarhus, og har virkelig planlagt det hele, nåårh! Jeg er godt nok heldig! Så kære læsere, vær klar på en masse blog indlæg og tips om bryllup og tankerne derop til. Det bliver nemlig i sommeren 2017. Jeg kan ikke vente <3

Processed with VSCO with f2 preset