Igår snusede jeg lidt rundt i Bruuns Galleri, først med min kæreste, derefter min veninde, da strøget ligesom ikke var helt optimal på grund af den trælse regn (!!) Som sædvanlig, skal jeg altid liige ind for at kigge i Bahne. Som i måske så på Instagram, har de virkelig fået nogle fine tæpper i marokkansk stil, også endda til overkommelige priser. Nå, men derudover faldt jeg også over de meget populære taske fra Day Birger et Mikkelsen. Jeg har selv en i sort, som jeg næsten har haft i 3 år. Den har været rigtig god som skoletaske, weekendtaske, shoppingtaske og jeg kunne blive ved, men det er godt nok blevet træls at kigge på and let’s face it, vi alle har jo en i sort. Denne model fangede mit øje med det samme, da den har lidt et orientalsk look over sig, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Den er speciel og anderledes = den er lige mig 😉

4 5 1

Hvad synes i? 🙂