BOMBER JAKKE

in Cravings, Fashion, 5. februar 2016

En af de farlige ting ved at være syg, må være den internet shopping man pludselig har tid til. Det er noget man liige godt kan overskue. Nu er januarsudsalget heldigvis ovre, ellers tror jeg det havde været rigtig farligt. MEN, selvom jeg lige har købt den lækreste ruskindsjakke fra Bestseller, som jeg skrev om i dette indlæg, så er jeg faldet over endnu en jakke jeg egentlig godt kunne tænke mig. Har længe gerne ville have en bomber jakke, men har aldrig lige fundet den helt rigtige. Jeg synes disse 2 nye fra Vilas nye kollektion, er vildt fede! Det er lidt yeezy style over dem synes jeg. Den brune er næsten helt udsolgt fra deres hjemmeside, men man kunne jo prøve at se om den ikke er i butikken? Jeg er mest hooked på den til venstre, den har godt nok en fin farve. Det koster kun 399,- og kan købes lige her.

bomber