Her er et lille indlæg omkring de blogs jeg pt. følger for tiden. De alle er egentlig ret forskellige også alligevel ikke, men en ting har de da til fælles og det er at de alle inspirerer mig helt vildt! 🙂

Rock
Min total favorit blog lige nu, må simpelhent være rockpaperdresses. Jeg elsker at følge Cathrines univers, som må være danskernes svar på Carrie Bradshaw, med hendes helt egen personlige stil, der tit indebærer kjoler, tyl og lækre sko. Hun er fornyligt blevet forlovet med hendes kæreste, så hendes blog er pt. præget af bryllupsplanlægning i lange baner, hvilket jeg er vild med! Hun inspirerer mig, til ikke altid at vælge den kedelige sorte kjole, men til at tænke lidt mere “outside of the box”. I kan følge hendes blog lige her

gg

Jeg er også blevet helt bidt af at følge Emily Salomon. Hun blogger om alt fra mode og skønhed til mad og indretning. Hun bor i København, har den sødeste hund og derudover er hun også forfatter. I kan følge hendes blog lige her

mia

Den tredje og sidste blog må være Mia Gardum. Hun bor også i Aarhus, så jeg elsker hver gang der kommer nogle tips og gode råd, som man selv kan være med på. Hun er en helt modsætning til Cathrine, hun elsker nemlig sort og neutrale farver, hvilket også er så fandens flot til hende. Udover hendes blog, har hun en rigtig god youtube kanal. I kan følge hende lige her