Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 preset

I lørdags havde K og jeg en helt fantastisk dag. Vi valgte at starte ud med lækker morgenmad fra Emmerys. Da vi var godt mætte, tog vi op til “Børnenes jord” som ligger ved Ø-gaderne. Der er alt fra fugle, kaniner og geder omgivet af en legeplads. Det er lige noget, for en dyreelsker som mig 😉 Derefter gik vi op til Stenomuseet (hvis du er studerende på AU, kan du komme gratis ind) hvor vi gik rundt og læste om alle mulige sjove opfindelser og derefter bevægede os over til rummet og lærte en masse ting om de forskellige planeter. For 30 kr kunne vi komme ind i en lille biograf sal, hvor der blev helt mørkt så man kunne kigge op i loftet og se aftenens stjernebilleder og hører forskellige historier og myter om stjernerne. Det var nærmest ligesom Ross og Rachels første date i Friends (bare uden juicen hæhæ) og det er ikke sidste gang vi gør det 🙂 Da vi gik hjem, opdagede vi den hyggeligste lille café på Gammel Munkegade, som i også kunne se på min instagram @isabellaskou. Caféen hedder “Moccacity” og vi fik dejlig varm kakao og en lækker hindbærsnitte. Det er ikke sidste gang jeg kommer derhen, da der var en utrolig god og afslappet stemning, så det kan være jeg hiver bærbaren under armen og blogger lidt derhenne 🙂 Som i kan se, valgte jeg at tage min fine trøje på fra Erbs Denmark, den er så fin med en strik udenover, så man rigtig kan se dens fine detaljer.