Desktop6

Jeg har længe været med på bølgen om dette fantastiske sæt undertøj fra Calvin Klein. Det ser så lækkert og behageligt ud også er det egentlig bare rigtig pænt. Da jeg første gang begyndte at lede efter det, var det fordi sangerinden Ciara, som havde det grå sæt på. Hver gang jeg har kigget efter det har det været udsolgt, selvom det faktisk er det sorte sæt, som sælger bedst. Nå men min kæreste synes også det er rigtig flot 😉 så han havde bestemt så for at forkæle mig endnu engang, ved at give mig dette sæt. Vi kiggede overalt i Aarhus men gik forgæves. Til sidst endte vi i Boxer i Bruuns Galleri, som selvfølgelig heller ikke havde det hjemme i grå. MEN, jeg blev skrevet op til det, og de har lige fået en kæmpe forsendelse hjem i alle de forskellige farver, så skynd jer! Prisen for sådan et sæt er 440 kr. De har også en hjemmeside lige her, men det grå sæt er ikke kommet derind. Idag skal K og jeg bare slappe af, og det er jo vaffel søndag, så i vil som sædvanlig blive spammet på instagram med vaffel-billeder. Ha en dejlig søndag <3

Processed with VSCOcam with f2 preset