Jeg tænkte jeg lige ville dele denne lækre opskrift med jer, som er blevet en ny favorit hjemme hos os. Jeg blev egentlig inspireret af vanløse blues (se opskriften her), men da jeg ikke selv er veganer (hver uge har vi 2 vegetar dage, men ellers elsker vi altså kød) lavede jeg lidt om på opskriften 🙂

Butterchicken: 

450 g kylling

1 løg

2 spsk garam masala

Friske korriander – alt efter smagt. (Jeg bruger nærmest et helt bundt)

1/2 tsk stødt ingefær (eller riv lidt frisk ned i)

1/4 kanel

1 dåse kokosmælk

1 dåse hakkede tomater

1 spsk kokosolie til stegning

1 frisk chili

2-3 fede hvidløg (alt efter smag)

Steg kylling gylden i kokosolien. Tilsæt derefter løg og steg dem sammen med kyllingen indtil de er gyldne. Derefter skal man tilsætte alle krydderierne og hvidløg. Nu skal kokosmælken i og lad det koge et par minutter. Til sidst skal man tilsætte de hakkede tomater og lad det koge ydeligere i 10 min.

Blomkålsris & couscous:

1 blomkål

2-3 dl couscous

Persille

Fremgangs måde er rigtig simpel: Riv blomkålen fint i en skål. Kog couscousen (det tager et par minutter, også er det done). Tilsæt den varme couscous sammen med det revet blomkål i en skål og bland det sammen. Put evt. et visestykke over og lad det stå i 5 min. Tilsæt persille.

DSC_0237 DSC_0238DSC_0232