BODYSHOP JULEKALENDER 2015

in Beauty, Jul, Makeup, 30. december 2015

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 14.48.26Min søde far, var så sød at overraske min søster og jeg med en bodyshop julekalender. Det var den grønne vi fik, som koster 800 kr, men har en værdi af 1.255 kr. Jeg er overall okay tilfreds med indholdet, men vil dog give et godt råd: min far købte den over nettet til os, så den netop kunne blive sendt hjem til os. Bodyshop butikkerne arbejder åbenbart ikke sammen med webshoppen, så det er umuligt at bytte varen til fx en anden duft, som de så fint reklamere med at man ellers kan. Hvis jeg selv køber en næste år, vil jeg helt klart købe den i butikken, nu når de er så trælse. Meget kan man sige om bodyshop, men deres kundeservice er altså ikke specielt god, efter mine erfaringer.

MEN, indholdet i bodyshop julekalenderen var overraskende godt, da der var en smule makeup i, hvilket jeg jo er rigtig glad for. Dog var der ikke nogen “full size” produkter, som jeg ved de havde i denne prisklasse sidste år. Jeg har som sådan ikke noget imod det, da jeg godt kan lide man kan tage dem med på ferie osv, meen til 900 kr er det også sådan lidt nærigt. Derudover gav de ikke bare 1, men hele 3 hjerte sæber.. Slap nu af med dem til næste gang, okay? 😉 Det bedste ved hele denne julekalender er at det er sjovt at stå op hver morgen! Selvom jeg var “arbejdsløs” hele december sprang jeg ud af sengen hver morgen, for at se hvad der nu gemte sig i julekalenderen. Selve designet og æskerne var utrolig gennemført! Tror jeg vil gemme den til næste år, og putte ting i til K 🙂

1

2 3

D. 24 december fik man den røde neglelak og den lille parfume (den skulle egentlig åbnes den 25. men det lagde jeg ikke liiige mærke til hehehe). Neglelakken er super god og parfumen dufter så godt, at jeg overvejer at købe den, når den er tom. Jeg manglede faktisk mange af tingene såsom øjencreme, vippebukker og håndcreme. Man fik også 2 creme med glimmer i, de dufter sygt godt, det er bare lidt irriterende der er glimmer i dem begge, da jeg faktisk synes det er svært at vaske af hænderne 😀 Jeg skal have den ene på imorgen, nu når det er nytår! Har i også haft en bodyshop julekalender og er i tilfredse med indholdet? 🙂