Julegaveindpakning

in Details, Jul, My World, Tip, 18. december 2015

Så fik jeg endelig pakket resten af mine gaver ind for i år. Jeg har hhv lyserødt og hvidt papir og sort gavebånd, da jeg synes det går rigtig godt med farven grøn (havde købt en masse gran osv, til at pynte gaverne med). Jeg havde lovet jer et par billeder, som i kan se på nedestående billeder. Hvis i følger med på min instagram @isabellaskou, har man også kunne se et billede af det igår. Jeg har derudover skrevet julekort, som også skulle på gaverne, for at gøre dem lidt mere personlige. Synes det er lidt kedeligt med bare “til og fra kort” 😉

IMG_7277

Imorgen skal jeg holde “julefrokost” med en af mine folkeskole veninder, som jeg stadig er utrolig tæt med. Det bliver egentlig lidt en atypisk julefrokost, for vi skal hverken have snaps eller julemad. Menuen står på hjemmelavet vietnamesiske forårsruller, da vi ikke gider have flæskesteg og dunser, kun til os 2 😉 Derudover skal vi drikke masser af vin og lave lækre drinks, det bliver rent hygge! På søndag drager jeg mod Herning, for det står på et par hygge dage hjemme, før jeg tager tilbage til Århus for at holde jul sammen med K. Det bliver første gang nogensinde, jeg ikke holder det med min familie. Jeg står derudover for at lave anden, så er virkelig spændt og nervøs!