Opskrift: Gourmet Hotdogs

in Food, 13. december 2015

Jeg har længe gerne ville prøve at lave hjemmelavet gourmet hotdogs, og hvorfor så ikke gøre det, nu når jeg har ekstra meget overskud her i julen 😉 Først lavede jeg brødet, opskriften fandt jeg fra valdemarsro lige her.

DSC_0429

De første jeg lavede, var uden groft salt og timian på, men peppede lige de sidste op som skulle ind i ovnen 🙂 Derefter gik jeg videre til at lave min syltede løg (jeg vil anbefale at lave dem dagen før, så de kan trække ekstra godt). Opskriften fandt jeg lige her.

DSC_0425 DSC_0427De syltede agurker købte jeg sgu og ketchuppen er heller ikke hjemmelavet 😉 Jeg købte nogle rigtig lækre pølser fra Netto (slagternes pølser 6 stk små pølser for 25 kr i køledisken) og til sidst toppede jeg hotdoggen af med frisk timian, da jeg simpelhent ikke kunne finde brøndkarse nogen steder. Man kan også vælge at lave ristet løg, hvis man har endnu mere overskud!

Hvis i gerne vil gøre lidt ekstra ud af aftensmaden, er dette et virkelig godt bud, for det var utroligt lækkert! Det bliver ikke sidste gang jeg laver det 🙂