Efter at mange bloggere har tippet om at man skulle prøve Vaca her i Aarhus (sjov info: vaca betyder ko på spansk), tog min kæreste og jeg derned for at prøve deres takeaway. Vi valgte to tacos (taco er det vi kender som den bløde pandekager), den ene var med pulled pork og den var med nogle stærke oksekødspølser med BBQ sovs og chilimayo. K og jeg var helt vilde med det og havde slet ikke fået nok, så dagen efter besluttede jeg mig for at lave det selv.

DSC_0445

Jeg fandt en nem opskrift fra Frk. Kræsens blog, som i kan se lige her, på hjemmelavet wraps. De var super nemme at lave!

Derudover købte jeg:

1 bundt korriander

2 limes

1 pakke pulled pork fra Tullip

1 flaske BBQ sovs fra Super Brugsen

1 kålhovede spidskål

DSC_0377DSC_0388DSC_0391Jeg vil faktisk være så fræk at sige, at det smagte ligeså godt, hvis ikke bedre, hjemmelavet. MUMS! Det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal have det, K plager allerede om hvornår vi skal have det igen 😉