I weekenden fik K og jeg shoppet endnu flere julegaver. Vi skulle egentlig bare liige ned for at hente Take Away fra Vaca og Oli Nico, som endte ud i et par timers juleshopping. Vi fik næsten købt alle gaver også lidt til os selv 😉 Min kæreste er alt for god af sig, og endte med at købe denne lækre blonde sag på nedestående billede, fra Erbs Denmark, i Magasin til mig 😀

 

Desktop2

Den er simpelhent så flot og er perfekt til alle de kommende julefrokoster osv. Den har en højhals, så man kan både style den med en lidt oversized sweater, så den rigtig træder frem, og et par sorte jeans. Man kan også style den med en nederdel eller bare nogle stramme jeans, ja, man kan gøre meget med den og jeg elsker den! Jeg valgte den i farven blå men den kan også købes i sort, som i kan se lige her.

Jeg skal nok fået taget nogle billeder, når jeg engang får smidt den på 😉

Ha’ en fantastisk 7. December (nu må sneen altså godt komme tilbage!)