"Santa's Secret Stuff" (R-L) Rory (Alexis Bledel) returns from London after the holidays. Lorela (Lauren Graham) is disappointed that Rory celebrated Christmas in London with Logan, but decides to have a ÒChristmas after ChristmasÓ celebration as a new family complete in GILMORE GIRLS on The CW. Photo: Michael Desmond/The CW ©2006 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Jeg er simpelhent nød til at lave dette indlæg, da jeg eelsker jul! December er absolut  min yndlings måned, jeg elsker simpelhent alt ved denne tid. Julelys, gaveindkøb, dekorationer, julemad, juletræ, og juletøj! Jeg ved ikke om der er nogen derude, der er ligeså stor fan af Gilmore Girls som jeg er? Det er nok en af de serier, udover Friends, jeg har set igennem flest gange. Jeg elsker, at de også elsker jul, og hvordan de altid hopper i en julesweater. I år har jeg valgt at købe en, jeg ved virkelig ikke hvorfor jeg ikke har gjort det noget før!

Desktop3

H&M har et fantastisk udvalg i år! Jeg har selv valgt at købe den hvor der står “How about snow?”. Den passer perfekt til mig, da jeg elsker sne og konstant snakker om hvor den bliver af. Hvis i står og mangler en, burde i altså gå ned i butikken eller kigge lidt på deres hjemmeside, jeg er ihvertfald super glad for min! 😉