AT FØLGE SINE DRØMME

in My World, 7. december 2015

I sommers tog jeg noget af en stor beslutning og valgte at droppe ud af universitetet, da jeg kunne mærke at jeg slet ikke brændte for mit studie mere, og i sidste ende var jeg nød til at følge mit hjerte. Jeg har altid været meget kreativ og derudover har jeg altid elsket modet og interiør delen er kommet senere hen, da jeg flyttede hjemmefra. Jeg har nok altid inderst været klar over, at jeg ikke kunne se mig selv arbejde med et “kontor job” indenfor formidling og kommunikation, da jeg slet ikke er passioneret omkring det. Så det var den bedste beslutning, jeg længe har taget, da jeg valgte at starte på et HGS 10 ugers kursus i August. Da jeg så blev færdig, var min største priotet at blive indkøber indenfor mode eller interiør, så jeg har været utrolig kræsen når jeg har skulle søge jobs. Men da jeg så at JYSK pludselig søgte en indkøbselev, måtte jeg bare søge det! Det var indenfor mine kriterier og bedst af alt, var jobbet i Aarhus. I fredags fik jeg det “frygtede” opkald, men det viste sig at de rigtig gerne vil ansætte mig, JAAA! Det vil sige, at vi bliver 2 år mere i Aarhus, hvilket jeg er super glad for. København er dejlig, men intet slår Aarhus, det er her jeg føler mig hjemme 🙂 Jeg glæder mig utrolig meget til at være med bag om linjerne og være med til at vælge hvad der skal sælges i butikkerne. Det bliver et helt nyt kapitel, og jeg er SÅ spændt og også ret nervøs 😀

Hele processen med at droppe ud af universitetet og finde ud af hvad jeg så skulle, har været helt vildt stressende og svært. Jeg var rigtig nervøs for at droppe ud af uni, især fordi jeg på daværende tidspunkt ikke kendte nogen der havde gjort det på samme måde og jeg havde svært ved at finde inspiration på nettet om hvad jeg egentlig skulle gøre. Jeg vidste bare, at jeg ikke skulle fortsætte på uni og jeg vidste også at jeg skulle vælge noget jeg var passioneret omkring. Så tanken om indkøber faldt mig faktisk hurtig ind, så efter lidt søgen på nettet, kom jeg frem til at Aarhus Business College, kunne hjælpe mig med dette, på kun 10 uger (da jeg har en gymnasial uddannelse i forvejen). Jeg var helt vildt nervøs for at sige det til venner og familie, da man føler der er en form for pres for at følge den rigtige norm og det at man skal gennemføre ting. Men man skal aldrig tage fejl af folk, og alle har været super støttende omkring det. Min far synes det var en vildt god idé, og vidste også jeg ville gå denne retning før jeg selv vidste det. Jeg kunne dog ikke have gjort dette, uden den fantastiske støtte min kæreste har givet mig. Hvis det ikke var for ham, havde jeg aldrig turde tage springet 🙂

Jeg synes folk tit er for hurtig til at dømme andre, vi skal alle være bedre til at opmuntre og opfordre hinanden til at følge vores drømme. Vi skal ikke være bange for hvad udfaldet vil være, for i det mindste gav man det en chance, og det er det vigtigste. Jeg fortryder absolut ikke at jeg begyndte på universitetet, for jeg tror virkelig jeg havde brug for den oplevelse. Jeg har lært så meget, haft spændende fag og været på udveksling i Brasilien. Hvis jeg kunne gøre det hele om, ville jeg gøre det samme igen!

Jeg er så spændt på hvordan 2016 bliver. Jeg kan slet ikke vente!

 

follow-your-dreams