WINTER WONDERLAND

in Aarhus, Jul, My World, 22. november 2015

Kære læsere. Så kom sneen endelig til Danmark, men vigtigst af alt, Aarhus yaay! Jeg kan huske at jeg ventede med længsel sidste år og mente at jeg kunne “dufte” at nu ville sneen altså komme. Jeg har kørt samme nummer i år, og har ment at jeg kunne mærke at var på vej 😉 Derfor var det den bedste følelse, at vågne op til i morges hvor sneen havde lagt sig som et tæppe, på vores lille hyggelige gade midt på Frederiksbjerg.

DSC_0375 DSC_0379

Vi skyndte os ud i sneen for at købte ind til lækker brunch og for selvfølgelig lige at mærke sneen. Nu når kulden rigtig har ramt os, ville jeg egentlig gerne have taget nogle outfit billeder idag, af min nye jakke, men i må nøjes med et link senere, da dagen står på Star Wars, risengrød, hygge og varme sokker. Jeg begyndte allerede at pynte op for snart 2 uger siden og snart kommer der et lille juletræ ind i vores lejlighed, som sædvanlig. Jeg elsker jul, og jeg elsker endnu mere at min kæreste elsker det ligeså meget som mig! (Det var en masse elsker) Er jeg den eneste der er helt oppe at køre over sne og jul? 😀

DSC_0392DSC_0400DSC_0409

Ha’ en rigtig dejlig søndag derude <3

Tags: