!cid_7D584A0A-A0E4-4515-B916-4CC3DDA329DC

Messing har været ret populær i lang tid og på instagram har man set folk som Christiane Schaumburg-Müller, vise billeder frem af hendes flotte messing bestik, bare i den dyrere ende ligesom hos andre udbydere hvor det virkelig koster knaster, da det er i ægte guld. MEN Søstrene Grene har nu kommet med et billigt alternativt, da hver del kun koster under 16 kr! Det kan derudover også fåes i sort.

Selvom det er en utrolig trist lørdag og at det påvirker mig meget, skal vi alle huske på at fortsætte og gøre det vi altid plejer at gøre, selvom det kan være svært! Min kæreste og jeg så film igår, også ville jeg (as usual) lige tjekke facebook. Jeg fik simpelhent et chok. Det første jeg tænkte var, at dette da umuligt kunne ske to gange for et land på et år. Men jo, det kan det så åbenbart godt. Jeg har sendt så mange tanker til alle i Paris, og jeg håber at landet engang kan blive det samme igen.

I stedet for at sidde hjemme og dvæle hele dagen, valgte vi at cykle ud i skoven og hente gran til juledekorationer. Det var rigtig rart at komme ud og få noget frisk luft, efter at have siddet klistret til BBC News hele natten. Jeg håber at i alle, trods omstændighederne, kan formå at få en god lørdag.