OUTFIT: 100415

in Aarhus, Fashion, 12. april 2015


IMG_6594

IMG_6583

Rullekrave/Vero Moda, Jens/Zara, Sko/Selected Femme, Jakke/Only

I fredags kunne man endelig mærke at det var blevet ordentlig forår, og det betød at min nye forårsjakke fra Only for alvor kunne bruges, uden at jeg skulle fryse. Har ledt efter en trenchcoat lign. jakke i lang tid, og ville faktisk gerne have haft en i creme farvet, men da jeg så denne til kun 300 kroner, vidste jeg at den bare skulle med hjem. Du kan finde jakken lige her. Fredagen gik med meget lejlighedssnak, da vi så på den fineste lejlighed som også har beliggenhed på Frederiksbjerg i Århus, hvor vi bor i forvejen. Men til sidst blev vi enige om at lejligheden desværre var for dyr, og et lille problem var også at man ikke må have husdyr, og jeg vil altså virkelig gerne have en lille kat 😉 Lørdagen stod på spil og hygge i det gode vejr. Håber i har nydt jeres weekend.