The very first

in My World, 4. marts 2015

Så kom mit allerførste blogindlæg, eller, dette er jo egentlig ikke mit første, da jeg faktisk havde en blog lige da jeg flyttede til Århus. Det var via blogspot, som var super “in” på dette tidspunkt. Det var mine kusiner som faktisk åbnede “blogverden” op for mig, og det var rigtig sjovt til at starte med. Men på daværende tidspunkt, skete der simpelhent alt for mange ting på samme tid, så jeg kunne slet ikke overskue at passe min blog. Her på det sidste har jeg gået rigtig meget og tænkt over at lave en blog igen, men bare tanken om at skulle starte helt forfra var lidt demotiverende. Derudover er der, siden jeg begyndte at blogge, kommet rigtig mange gode blogs på “markedet”, så det kan være svært at håbe på nogen gider læse med på min blog. Men nu har jeg altså bestemt mig for at gøre det alligevel. Ens blog er så personligt og som en stor åben dagbog, hvilket godt kan være grænseoverskridende, men det kan jeg egentlig rigtig godt lide. Som alle andre, elsker jeg at indrette min lille lejlighed som jeg bor i sammen med min kæreste og hvis jeg ikke bruger penge på interiør, bruger jeg dem ihvertfald på tøj og make up (!!). Så det er nok det bloggen hovedsageligt kommer til at handle om, men selvfølgelig også om alt og ingenting.

De bedste hilsner fra Isabella

 

Tags: